Koarica  
Ukupno komada: 0
Ukupna cijena: 0,00kn
Naslovna -> O nama -> Press clip
razni mediji, 22.10.2015.Hennessy 250 party
Hennessy 250 party

U kavani Johann Franck na centralnom zagrebakom trgu, 21.10.2015. odrana je proslava 250. obljetnice osnutka destilerije Hennessy.

Ovaj najvei i najpoznatiji proizvoa cognaca velikim partyima diljem svijeta proslavio je etvrt tisuljea svoga postojanja. Na toj karti svoje mjesto našao je i Zagreb gdje je odrana regionalna proslava za ovaj dio Europe. Dogaaj su svojim dolaskom uveliali g. Julien Morel, generalni manager Moët Hennessy grupacije za centralnu i istonu Europu, te Jean-Michel Cochet, ambasador Hennessya za cijeli Svijet.

Pozivu na party odazvale se su i brojne domae estradne zvijezde, dok su dobru atmosferu, osim Hennessya, odravali glazbeni nastupi Perpetuum Jazzilea, eljka Joksimovia i Tonya Cetinskog.

O dogaaju su izvjestili i brojni mediji od kojih izdvajamo:

buro247.hr
tportal.hr
elle.hr

wish.hr


Buro247.hr, 20.11.2014.Buro247 o bistrou Jadranka
Buro247 o bistrou Jadranka

Vodei lifestyle portal, koji simbolizira ultimativni vodi u svijetu mode, ljepote, glazbe, suvremene umjetnosti, literature i društvene scene, Buro 24/7, na svojim stranicama donosi priu i o našem bistrou Jadranka. Iznimno nam je drago ovaj lanak podijeliti s vama i zahvaliti redakciji Buro 24/7, koji su prepoznali našu gastro i eno priu!

Link: http://www.buro247.hr/lifestyle/gastro/sarmantno-zagrebacko-mjesto-za-afterwork-druzenja.html

Domosfera.hr, 24.10.2014.U znaku boce, u znaku vina...
U znaku boce, u znaku vina...
Sanja Muzaferija na portalu domosfera.hr napisala je lijepu recenziju našeg preureenog bistroa Jadranka.

ZagrebTV, 15.06.2014.Pokreni Video
Miva & Mohor u turistikoj ponudi grada Zagreba
Turistika zajednica grada Zagreba prepoznala je našu vinoteku i buffet kao zanimljivu turistiku ponudu našeg grada.

Na to smo izuzetno ponosni, a prilog objavljen na youtube kanalu ZagrebTV-a moete pogledati ovdje.


Veernji list, 11.10.2013.Degustacije u vinoteci
Degustacije u vinoteci
Veernji list popratio je poetak sezone degustacija u našoj vinoteci. Prva po redu nakon ljetne stanke bila je degustacija vina Badel.

 


Razni mediji, 26.09.2013.Predstavljanje ampanjca Veuve Clicquot
Predstavljanje ampanjca Veuve Clicquot
 U parku Hrvatskog muzeja arhitekture odrana je promocija šampanjca Veuve Clicquot. 100-injak uzvanika meu kojima su se okupile i brojne osobe iz javnog ivota uivale su u ovom vrhunskom piu, ali i u glazbi Tango Appassionata te Renate Sabljak. Sve je bilo u stilu raskošnih zabava sa poetka prošlog stoljea, a dogaaj su popratili i brojni mediji.

Izdvajamo:

Veernji list
Veernji list (tekst o šampanjcu)
24 sata
tportal
budi.in
gastro.hr
menu.hr
Story

 


Jutarnji list, 04.08.2013.Vrhunski vinski biznis
Vrhunski vinski biznis
Jutarnji list objavio je veliki lanak o našem asortimanu, aktivnostima... najviše ih je zaintrigirala boca šampanjca od 800.000 kuna prodana na Hvar. O svemu pomalo priali su naši direktori, Jasna i Gordan Mohor.

lanak je objavljen u Nedjeljnom Jutarnjem


Razno..Pokreni Video
Jo o ai Riedel Malvazija Istriana
aša za malvaziju zainteresirala je razne medije te su o njoj mnogi pisali. Izdvajamo:

Veernji list
Jutarnji list
Glas Istre
Gastronomika
Gastro.hr
Menu.hr
Kupac.hr
Poslovni savjetnik
Restaurants-hr.com
Bukaleta.hr
...

Filmi o nastanku aše moete pogletati ovdje
 


Glas Istre, 11.05.2013.Malvazija dobila svoju au Riedel
Malvazija dobila svoju au Riedel
Riedel aša za malvaziju konano je predstavljena, i to na jubilarnoj 20. Vinistri. A predstavio ju je Georg Riedel, vlasnik ove svjetski poznate austrijske tvrtke. Radionici je prisustvovalo oko 90 ljudi. O ovom znaajnom dogaaju za hrvatsko vinarstvo pisao je Glas Istre.

Menu.hr, 10.04.2013.Promocija Hennessy VS Futura
Promocija Hennessy VS Futura
U Gliptoteci je odrana sveana promocija Hennessya VS limited edition by Futura. Nazoile su joj brojne osobe iz javnog ivota, a jedan od portala koji je o tome pisao je i menu.hr

 


Drinks international , 31.03.2013.Mohor trgovina postala zatupnik Patrona za Hrvatsku
Mohor trgovina postala zatupnik Patrona za Hrvatsku
Patron je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvoaa premium tequila. Visokom kvalitetom svake godine osvajaju sve više i više poklonika, a u našoj firmi prepoznali su partnera za širenje distribucije na hrvatsko trište.

Potpisivanje ugovora izeu Patrona i Mohor trgovine bila je vijest i na raznim svjetskim medijima koji prate dogaanja u svijetu premium pia, izmeu ostalog i na stranici Drinks international


Jutarnji list, 02.01.2013.Jutarnji list o Riedel ai za malvaziju - jo jednom
Jutarnji list o Riedel ai za malvaziju - jo jednom
Jutarnji list popratio je i konaan odabir aše, koja je slubeno odabrana na završnoj, 5. radionici odranoj u našoj vinoteci, a kojoj su, izmeu ostalih, prisustvovali i ministar turizma g. Veljko Ostoji te istarski upan g. Ivan Jakovi.

Tekst moete proitati ovdje.


Dobra hrana, listopad 2012.Ocjenjivanje prirodnih vina
Ocjenjivanje prirodnih vina
Saša Špiranec napravio je veliku degustaciju prirodnih vina dostupnih na hrvatskom trištu. Najviše bodova osvojilo je vino iz našeg uvoza - Bati Zaria 2010.

Tekst je objavljen u aspoisu Dobra hrana koji izlazi u sklopu nedjeljnog Jutarnjeg lista, a moete ga proitati ovdje.


Svijet u ai, kolovoz 2012.Riedel aa za Malvaziju - Svijet u ai
Riedel aa za Malvaziju - Svijet u ai
Još jedan tekst o radionicama za Riedel Malvazija ašu. Objavljen u asopisu Svijet u aši.

Ie i pie, srpanj 2012.Ie i pie u posjetu Champagnu
Ie i pie u posjetu Champagnu
Damir Fabijani, urednik treeg najboljeg 'food' magazina na svijetu, posjetio je uvenu francusku regiju Champagne te obišao njene najpoznatije podrume. Zapaanja i prie donosi u srpanjskom broju

Novi list, 19.07.2012.Druga radionica Riedel ae za malvaziju
Druga radionica Riedel ae za malvaziju
U Novom listu objavljen je i nastavak prie, izvještaj sa druge radionice. Ona je odrana u Hrvatskoj, u istarskom hotelu San Rocco, a tom prilikom po prvi puta su našu zamlju poslovno posjetili Georg Riedel i njegov sin Maximilian.

Slobodna Dalmacija, 04.06.2012.No ampanjaca na Hvaru
No ampanjaca na Hvaru
Hvarski restoran Gariful bio je poprište druenja gdje su kušani neki od najboljih svjetskih šampanjaca. Priu donosi Slobodna Dalmacija, a osim u tiskanom izdanju, objavljena je i na webu

Novi list, 25.05.2012.Riedel aa za Malvaziju - Novi list
Riedel aa za Malvaziju - Novi list
O aši za malvaziju pisao je i Novi list

Jutarnj list, 21.05.2012.Riedel aa za Malvaziju - Jutarnji list
Riedel aa za Malvaziju - Jutarnji list
Miva i Riedel pokrenuli su projekt proizvodnje prve aše posebno kreirane za jednu hrvatsku sortu - Malvaziju istarsku. Prvi koraci napravljeni su u sjedištu Riedela u Kufsteinu zanimljivom radionicom. Davor Butkovi, i sam sudionik te radionice piše o tom znaajnom projektu u Jutarnjem listu

G.E.T. Report, Sportska televizija, 30.04.2012.Pokreni Video
G.E.T. Report - prilog o ampanjcima
U emisiji je objavljen prilog o šampanjcima grupacije Moët Hennessy. Koje su navike pijenja šampanjaca u Hrvata, kolika je potrošnja, uz koje jelo ide koji šampanjac, koji je prvi svjetski šampanjac napravljen da se pije s ledom...? Na sva ta pitanja odgovorio je naš kolega Jadranko Smokrovi u prilogu kojeg moete pogledati ovdje.

G.E.T. Report, Sportska televizija, 24.03.2012.Pokreni Video
Mala kola odabira ae za vino: Rizling
Još jedna u nizu edukacija za odabir prave aše. Ovaj puta pogledajte koja je aša najprikladnija za Rizling

G.E.T. Report, Sportska televizija, 19.03.2012.Pokreni Video
Mala kola odabira ae za vino: Crni pinot
Koju ašu odabrati za Crni pinot? Pogledajte u prilogu G.E.T. Reporta...

G.E.T. Report, Sportska televizija, 15.03.2012.Pokreni Video
Mala kola odabira ae za vino: Cabernet sauvignon
G.E.T. Report na Sportskoj televiziji u suradnji s Mivom donosi malu školu odabira prave aše za vino. Prva na redu je aša za svjetski poznatu sortu Cabernet sauvignon

24sata, 13.01.2012.24sata o Dom Prignonu 3,00l
24sata o Dom Prignonu 3,00l
Boca šampanjca Dom Pérignon 3,00 litre u pozlaenom 'oklopu' vrijedna 100.000 kuna zainteresirala je mnoge. Izmeu ostalih, o njoj su pisale i dnevne novine 24sata.

Jutarnji list, 20.12.2011.Jutarnji list o ampanjcima u vinoteci Miva
Jutarnji list o ampanjcima u vinoteci Miva
Davor Butkovi pohvalio je cijene šampanjaca u našoj vinoteci... Tekst je bio objavljen u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

24sata, 14.12.2011.24sata o Riedel aama
24sata o Riedel aama
Novinar Ivo Kozaranin prisustvovao je prezentaciji Riedel aša odranoj u sklopu meunarodnog sajma vina u Esplanadi te je svoje dojmove objavio u tiskanom izdanju 24sata. Takve degustacije organizirat emo svaki mjesec po otvorenju degustacijske dvorane u podrumu naše vinoteke.

Jutarnji list, asopis Svijet, 11.12.2011.Krug
Krug
U sklopu rubrike Najbolje na svijetu, Davor Butkovi predstavlja najbolji šampanjac i kuu u kojoj nastaje - Krug. Tekst je objavljen u asopisu Svijet koji izlazi u sklopu Jutarnjeg lista.

Jutarnji list, 11.12.2011.Najbolji ampanjci u izboru Davora Butkovia
Najbolji ampanjci u izboru Davora Butkovia
Davor Butkovi donosi listu najboljih 10 šampanjaca prisutnih na hrvatskom trištu u 2011. godini. Meu njima su ak tri iz našeg uvoza od kojih je Krug vintage 1998 zauzeo 1. mjesto sa ocjenom 10/10. Cijela lista objavljena je u Jutarnjem listu.

Veernji list, 9.12.2011.Veernji list o otvorenju vinoteke
Veernji list o otvorenju vinoteke
Veernji list pisao je o luksuznim proizvodima koji se mogu kupiti u gradu Zagrebu. Izmeu ostalog, spomenut je i naš zlatni Dom Pérignon u boci od 3,00 litre. Cijeli tekst moete proitati ovdje.

Svijet u ai, kolovoz/rujan 2011.Svijet u ai o posjetu tvornici Riedel
Svijet u ai o posjetu tvornici Riedel
U svibnju ove godine predstavnici Mive posjetili su tvornicu Riedel u Kufsteinu, upoznali novitete te sudjelovali na vrlo zanimljivoj prezentaciji koju je vodio osobno Georg Riedel. Dojmovi sa posjeta, kao i intervju sa gospodinom Riedelom objavljeni su u asopisu Svijet u aši.

Svijet u ai, travanj/svibanj 2011.Rich Xiberta pluteni epovi
Rich Xiberta pluteni epovi
Tvrtke Miva i Mohor trgovina uvoznici su plutenih epova španjolske tvornice Rich Xiberta. Radi se o visokokvalitetnim epovima koje koristi veina hrvatskih vinara.

Tekst o epovima moete proitati na stranicama asopisa Svijet u aši


Index.hr i Nautica, 12.04.2011.Promocija novog Mot Ice Impriala na Croatia boat showu
Promocija novog Mot Ice Impriala na Croatia boat showu
U sklopu Croatia boat showa odranog u Splitu, predstavljen je i novi šampanjac tvrtke Moët & Chandon - Ice Impérial. Radi se o prvom šampanjcu na svijetu koji je napravljen tako da se posluuje s ledom. Ovaj proizvod prve godine biti e dostupan samo u najekskluzivnijim barovima. Sveukupno radi se o tek nešto više od 100 baova u svijetu, od ega su tri u Hrvatskoj.

Promocija je odrana na velebnoj jahti Princess, a nazoilie su neke od naših poznatih javnih osoba, meu kojima i dobro raspoloena Nika Fleiss.

Slike i tekst sa promocije moete proitati na Index.hr te na stranicama asopisa Nautica


Svijet u ai, veljaa/oujak 2010.Dizajn boce - Svijet u ai
Dizajn boce - Svijet u ai
Svijet u aši donosi tekst o vanosti dizajna u prodaji vina. Izmeu ostalog, spomenute su kositrene kapice Ramondin iz našeg uvoza kao bitan detalj opreme butelje.