Koarica  
Ukupno komada: 0
Ukupna cijena: 0,00kn
Naslovna -> O nama -> Povijest

Tvrtke Mohor trgovina d.o.o. i Miva d.o.o. osnovane 1994. (Mohor trgovina) odnosno 1996. (Miva) specijalizirane su veleprodaje vina, šampanjaca i popratnog asortimana. U 15-ak godina svoga postojanja ostvarili smo brojne poslovne kontakte i profilirali se kao jedni od najozbiljnijih vinskih trgovaca u Republici Hrvatskoj.

Naši kupci su najbolji restorani, prije svega grada Zagreba, ali i ostalih dijelova Hrvatske. Takoer, vinom opskrbljujemo i sve vee trgovake centre, kao i hotele, druge veleprodaje, a i privatne kupce. 2011. godine otvorili smo i svoju vinoteku sa bogatom ponudom vina i ostalih proizvoda iz našeg asortimana.

Direktno suraujemo sa veinom hrvatskih najboljih vinara od kojih su mnogi takoer i naši kupci jer u asortimanu nudimo i vrhunske plutene epove Rich Xiberta te Ramondin kositrene kapice. Za mnoge od njih smo ekskluzivni distributeri, ili za grad Zagreb ili za cijelu Hrvatsku.

Uvoznici smo i aša Riedel, najboljih svjetskih aša za vino. Od 2010. smo uvoznici i programa Moët Hennessy koji ukljuuje najpoznatije svjetske šampanjce Moët & Chandon i Dom Pérignon te konjake Hennessy.

Osnivai i vlasnici su Jasna i Gordan Mohor te Vlado Šušak. U obje firme radi ukupno 20-ak zaposlenika koji svojim entuzijazmom i predanošu poslu nastoje udovoljiti svim zahtjevima naših kupaca.